Forum

Forum za sve ljude koji žele dobro društvo i ugodne razgovore


  Bugarski znanstvenici u kontaktu sa izvanzemaljcima

  avatar
  Zagi
  Admin
  Admin

  Broj postova : 143
  Join date : 19.02.2010

  Bugarski znanstvenici u kontaktu sa izvanzemaljcima Empty Bugarski znanstvenici u kontaktu sa izvanzemaljcima

  Postaj  Zagi on sub oľu 13, 2010 9:07 am

  Izvanzemaljci se već nalaze među nama, tvrde bugarski znanstvenici, koji su već s njima stupili u kontakt i u tijeku je živa prepiska.
  Rad na tumačenju kompleksnog niza simbola je u tijeku, tvrde znanstvenici iz državnog Instituta za istraživanje svemira, kao i da im izvanzemaljska bića trenutno odgovaraju na 30 pitanja koja su im poslali.
  Lachezar Filipov, zamjenik direktora na spomenutom Institutu pri Bugarskoj akademiji znanosti, potvrdio je ove informacije za bugarske medije, prenosi Telegraph.
  Po njegovim riječima, timovi znanstvenika analiziraju 150 krugova u žitu koji su se pojavili diljem svijeta i vjeruju da su blizu odgovora na neka ključna pitanja.
  ''Izvanzemaljci su svugdje oko nas i stalno nas promatraju'', rekao je Filipov za bugarske medije.
  ''Nisu neprijateljski raspoloženi, žele nam pomoći, no mi još nismo na toj razini kako bismo stupili u direktan kontakt s njima.''
  Filipov je istaknuo da se nedavno čak i Vatikan složio s tim da izvanzemaljci postoje te da ljudi neće moći stupiti u kontakt s njima putem radiovalova nego uz pomoć telepatije, a direktan kontakt desit će se za 10 do 15 godina.
  ''Izvanzemaljci su dosta kritični prema nemoralnom ponašanju Zemljana, prije svega se to odnosi na ljudsko miješanje u prirodne procese.''
  Rezultati ovog istraživanja pojavili su se usred rasprave o reorganizaciji Bugarske akademije znanosti i rezanja troškova iste. net.hr

   Sada je: pon svi 20, 2019 4:57 pm.